П`ятниця, 29.03.2024, 12:51
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 26
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2013 » Березень » 13 » БЛОКБАСТЕР ПРО МАТЕМАТИКА
03:57
БЛОКБАСТЕР ПРО МАТЕМАТИКА

Знаменитий російський вчений Григорій Перельман зніметься у фільмі Джеймса Кемерона про самого себе.

Перельман відомий тим, що відкрив гіпотезу Пуанкаре, над якою століттями ламали собі голови вчені всього світу. За це він мав отримати премію у сумі мільйон доларів, але математик від неї відмовився.

Він не прагне успіху та слави, а живе у скромній квартирі зі своєю мамою, категорично відмовляється від будь-яких інтерв'ю.

Кінопродюсер Олександр Забровський розповів "Комсомольской правде", що математик погодився знятись у фільмі Джеймса Кемерона.

"Упевнений, у цих людей вийде зняти суперкіно про Перельмана. Зйомки, кастинг акторів, підбір кіногрупи - у всьому цьому будуть господарювати американці. Я ж виступаю співпродюсером і співавтором сценарію фільму під робочою назвою "Формула Всесвіту", - пояснив Забровський виданню.

За його словами, Перельман погодився на участь у фільмі, бо йому пообіцяли не дратувати питанням "чому ви відмовились від мільйона доларів?"

"Перельман не продається. Якщо він відмовився від мільйона доларів, зрозуміло, що зацікавили його зовсім не гроші. Насправді він з інтересом реагує на неординарні пропозиції", - сказав продюсер.

У фільмі Перельман гратиме самого себе, але епізодично.

"Григорій Якович з'явиться у фільмі фрагментами. А взагалі його зіграє актор. Не хочу поки розповідати деталі з забобони ... Але у Григорія Яковича горять очі. Він цілком задоволений, що американці будуть знімати фільм про нього", - додав Забровський.

Зараз автори фільму закінчують роботу над сценарієм. А потім почнуться, власне, самі зйомки.

В основі сюжету майбутнього фільму - історія життя російського математика.

Значна частина картини буде присвячена інтригам математичних шкіл різних країн. Наприклад, про те, як доказ теореми у Перельмана намагалися поцупити китайці.

Переглядів: 439 | Додав: kims | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz